Home
Sollicitatietraining
Werkwijze
Wie is Maria
Nieuws
Tarieven
Contact
   
 


Zit je voor je mpi of ben je al door naar je laatste ronde en zit je voor je eindgesprek voor Purser? En heb je het gevoel dat het een wirwar is in je hoofd (want wat vragen ze eigenlijk allemaal?) en zit je koortsachtig allemaal mogelijke vragen te verzinnen en krijg je allemaal goed bedoelde adviezen en tips (die elkaar vaak tegenspreken) maar voel je je daardoor eigenlijk nog zenuwachtiger worden?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres, Maria, aangenaam. Ik vlieg zelf al 15 jaar waarvan 7 jaar nu bij “de blauwen”. Ik ben momenteel éénbander maar ga in november op promotie tot Purser. Omdat ik al hbo gediplomeerd coach ben en ook mijn eigen coachingspraktijk heb, heb ik inmiddels veel ervaring en kennis opgedaan en kan ik jou klaarstomen voor je belangrijke -lifechanging- gesprek. 

Je wilt goed beslagen ten ijs komen toch?! 

Bel me voor een afspraak! Samen met jou ga ik alles stap voor stap doornemen en gaan we daarna oefenen met in het achterhoofd dat het JOUW gesprek is. Ze moeten JOU leren kennen en het moet geen standaard verhaal zijn wat de recruiters willen horen. Want -trust me- dat WILLEN ze niet. Dat is een hardnekkig vooroordeel. Ze willen JOU leren kennen in het gesprek, ook met je mindere kanten.

Uitleg + tarief MPI:

Hiermee kunnen we volstaan met 1 telefonische intake en met 1 live of zoomsessie van 1,5 uur. Het tarief hiervoor bedraagt 160€. Dit is incl.btw

Uitleg + tarieven eindgesprek: 

Ik werk met een twee- tot drietal sessies. Van tevoren heb ik een intakegesprek met je, dan bellen we even, dan geef ik je via de mail huiswerk en de eerste sessie gaan we daar meteen mee aan de slag. Dit zal zo’n 1,5 uur zijn. Plan daarna ook niet teveel meer die dag, want je zal moe zijn. Dan kan je alles even laten bezinken en thuis lekker chillen. De tweede keer zal een week later zijn (bij voorkeur) en heb je alles uitgewerkt, en gaan we daar dan mee oefenen. Dit duurt Max.2 uurtjes.

Dan ben je in principe all set, en klaar om te gaan! 

Mocht de eerste sessie wat meer tijd vragen, dan maken we van sessie 1 nog sessie 1b en wordt sessie twee dan automatisch drie. 

De totaalprijs is 220€ incl.btw

Wat hierbij inbegrepen is : 

-2 (tot 3 sessies) van 1,5 uur en 1 van 2 uur
-koffie/thee +versnapering
-tussendoor bellen/FaceTimen voor advies

Mocht je die 3e sessie nodig hebben, dan reken ik daar slechts 50€ extra voor.